Adél vagyok

Már tinikorom óta érdekel minden, ami az emberrel, az emberi lélekkel kapcsolatos. Először Maria Threben “lépett” be az életembe (én voltam a lelkes gyógynövény gyűjtő a családban:), majd szép sorban haladtam előre az úton. 

Az elmúlt évek alatt több területen is képeztem magam: reiki, prána energiagyógyítás, finomenergetika, masszázs (ayurvéda, indiai fej-és arc, talp, csakramasszázs, metamorf masszázs), Access Bars és nem utolsó sorban Indiában nemzetközi jógaoktatói végzettséget (hatha, vinyasa, asthanga) szereztem 2018-ban. Két teljes hónapot volt lehetőségem eltölteni a jóga őshazájában és ez az időszak életem egyik legmeghatározóbb élménye volt (Indiáról is olvashatsz majd:) Jelenleg asztrozófiát (csillagbölcseletet) tanulok Zentai Annától.

Folyamatban lévő további tanulmányok:

– Gerinc és jóga workshop Bene Mátéval (Bene Gerincakadémia): a gerinc anatómiájának és kineziológiájának elsajátítása

– Yogin Yin Jóga és Meditáció Tanárképző Tengerdy Krauser Ágival.

A jóga 2012-ben lépett be az életembe. Emlékszem az első jógaórám után úgy éreztem magam, mint akit teljesen kicseréltek: a fizikai felfrissülés mellett lecsendesedett az elmém és lélekben is megújulva léptem le a jógaszőnyegről. A jógamatracom azóta is a szentélyem. A jóga számomra egy életforma; sokkal több, mint pusztán fizikai mozgás. A jóga magában foglalja a tudatos táplálkozást, a lelkünk ápolását, a meditációt, az önmagunkhoz való kapcsolódást, a test-lélek-szellem hármasának egységét.

Itt találkozhatsz még velem

Miért Jóga és Lélek?

A Jóga és Lélek a test-lélek-szellem hármas egységére utal, hiszen ahhoz, hogy harmonikus életet éljünk mind a három elem kiegyensúlyozott működése szükséges.

Az oldalon éppen ezért nem csak a jógával, hanem a tudatos életvezetéssel, önfejlesztéssel, az egészségtudatos táplálkozással és a spiritualitással kapcsolatban is találsz hasznos tartalmakat:)

“A test és az elme találkozása a lélek ölelésében”

– Jóga és Lélek –