Spárgakrémleves Jóga és Lélek módra

Elkészítés  ~ 30 perc

HA TAVASZ, AKKOR…. SPÁRGASZEZON

✅ Gluténmentes, laktózmentes és tele van vitaminnal.

Régebben én minden krémlevest tejszínnel csináltam, aztán rájöttem, hogy tejszín nélkül még jobban lehet érezni a zöldség finom ízét.

😊 Szerintem érdemes 1 próbát tenni😊

📌 Hozzávalók – 4 adagra:

  • 1 közepes vöröshagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 1 természetes zöldségleves kocka vagy szárított zöldségkeverék,
  • 35-40 dkg zöldspárga fás vége nélkül
  • pici olívaolaj
  • só, bors, petrezselyem

➡️ Elkészítés: 

  • A hagymát felaprítod és kevés olajon megdinszteled (üvegesre pirítod). A vége felé adod hozzá az apróra vágott fokhagymát, hogy az is átpiruljon.
  • A spárgát megmosod, feldarabolod (az alsó fás végét nem teszed bele) és hozzáadod a hagymához.
  • Picit pirítod még együtt majd felöntöd kb. 9 dl vízzel és beleteszed a zöldségleveskockát, a sót, borsot, petrezselymet.
  • Puhára főzöd majd pürésíted botmixerrel és voilá kész is vagy😊

Jó étvágyat hozzá!😊

Szeretettel❤: Adél

Jóga és Lélek jógázz online Facebook közösség:

  • Hétről-hétre változatos élő gyakorló órák, online videók,
  • Gyakorlások kezdőtől a haladó szintig,
  • A jóga mellett olvashatsz relaxációról, meditációról, tudatos táplálkozásról, önfejlesztésről, spiritualitásról.
  • Kezdd meg egyéni utazásod a jobb egészség, a nagyobb boldogság, és a lelki béke felé.