Vegán csicseriborsó krém

Elkészítés  ~ 5 perc

Vegán csicseriborsó krém szeretettel Neked
Tökéletes választás akár könnyű vacsorához szendvicskrémként, akár napközben két étkezés között ha megéheznél. Gyors (5 perc alatt kész), egyszerű (4-5 hozzávaló) és nagyon finom😊

📌Hozzávalók:

  • 1 konzerv (vagy üveg) csicseriborsó
  • 1 gerezd fokhagyma (én bele szoktam reszelni, kihagyható ha nem szereted)
  • 2-3 evőkanál ajvár (csemege vagy a csípős verzió ízléstől függően – én Aldiban vagy Sparban szoktam venni)
  • fél evőkanál sós paprikakrém (pl. Édes Anna vagy ha csípőset szereted akkor Erős Pista). Van amikor én csak ajvárt teszek bele, a lényeg hogy mindig saját ízlésednek megfelelően variáld a hozzávalókat:)
  • Plusz ízlés szerint: őrölt római kömény, de ez is elhagyható.

➡️Elkészítés:

  • Kinyitod a csicseriborsó konzervet/üveget.
  • A levét öntsd egy kis tálkába azzal fogod beállítani a krémességet.
  • Minden fenti hozzávalót tegyél egy nagyobb tálba, dolgozd össze botmixer segítségével, majd adj hozzá annyi csicseriborsó levet (én egy kis olívaolajat is rakok bele extraként), amivel kenhető textúrájú lesz a krémed (ezt is összedolgozod botmixerrel).

Voilá kész is vagy😊☀️

Jó étvágyat hozzá🌱

Szeretettel❤: Adélc

Jóga és Lélek jógázz online Facebook közösség:

  • Hétről-hétre változatos élő gyakorló órák, online videók,
  • Gyakorlások kezdőtől a haladó szintig,
  • A jóga mellett olvashatsz relaxációról, meditációról, tudatos táplálkozásról, önfejlesztésről, spiritualitásról.
  • Kezdd meg egyéni utazásod a jobb egészség, a nagyobb boldogság, és a lelki béke felé.